HArry Feenstra Bekercompetitie 2021-2021

Wie doet er mee met de Harry Feenstra Bekercompetitie ?

Hoe werkt de bekercompetitie?

Na 1  jaar uitstel i.v.m corona is er dit jaar weer de mogelijkheid om, naast de reguliere competitie, mee te doen aan de bekercompetitie.

Het verschil met de normale competitie is dat je niet noodzakelijkerwijs in je reguliere team speelt maar in een door jezelf gekozen teamsamenstelling.

Een bekerteam bestaat uit maximaal 5 spelers (m/v), waarvan er 2 plus eventueel 1 speler die alleen in het dubbel meespeelt in een wedstrijd mogen uitkomen. Alleen de spelers die op het inschrijfformulier staan zijn gerechtigd om uit te komen in de bekercompetitie. Je speelt op 1 avond (op 2 tafels) tegen 2 andere teams dus worden op een speelavond door een team 4 enkel- en 2 dubbelspelen gespeeld waarbij, net als in de competitie, iedere gewonnen set 1 punt oplevert.

De teams worden niet meer ingedeeld op competitieklasse maar de klasse wordt bepaald aan de hand van de gemiddelde ELO teamrating van een team op 24.10.2021.
De wedstrijden worden gespeeld in de vrije weken na de najaarscompetitie 2021 en voor- en na de voorjaarscompetie 2022.

Na aanmelding voor het bekertoernooi (de kosten per team inschrijving bedragen €8.- ) zullen wij, in overleg met de spelers, de teams samenstellen.

Meer uitgebreide informatie m.b.t. de bekercompetitie vind je hier

ik wil

De senioren Competitie teams

Jeugd competitie

De Nederlandse Tafeltennisbond (NTTB) organiseert ook twee jeugdcompetities per jaar. In het voorjaar van februari tot en met april en in het najaar van september tot en met november. Jeugd teams spelen op zowel uit- als thuiswedstrijden op zaterdag. De thuiswedstrijden beginnen om 10 uur.

Je team bestaat in principe uit 3 tot 5 personen. Je maakt onderling een planning wie wanneer speelt en voor het vervoer naar uitwedstrijden. De jeugdcoordinator kan jullie hierbij helpen. Bij de jeugdwedstrijden is het zeer wenselijk dat, in ieder geval bij uitwedstrijden, minstens één van de ouders als begeleider bij de wedstrijd aanwezig is. Om het spelen op een zo voor iedereen plezierig mogelijke manier te laten verlopen vragen wij ook jullie aandacht voor de COMPETITIEREGELS.

Onderstaand vinden jullie de teamindelingen, klik op het betreffende team voor de uitslagen en standen.

de jeugd competitie teams