Wil je volgend seizoen graag competitie spelen bij TTV Amstelveen vul dan vóór maandag 14 juni het enquete formulier in.

Vorig jaar is door COVID-19 de competitie helaas vroegtijdig beëindigd. Inmiddels zijn gelukkig de voorbereidingen begonnen voor de najaarscompetitie 2021. Er is besloten zo laat mogelijk met deze competitie te starten (2e helft september), zodat hopelijk zoveel mogelijk van jullie het dan weer aandurven te gaan spelen.
De belangrijkste punten t.a.v. de nieuwe Senioren competitie vind je hieronder.

Najaarscompetitie ’21

• De seniorencompetitie wordt geheel opnieuw ingedeeld, waarbij het recht op een plaats in een klasse vervalt!
  • Teams (max. 6 spelers) worden op volgorde van teamrating in een klasse ingedeeld.
  • Voor de berekening van de teamrating wordt de individuele ELO-rating van de spelers per 01.01.2021 gebruikt.
  • Speelschema (afdeling) start op 20 september en eindigt op 4 december
  • De afdeling Holland Noord wil het dubbelspel ook weer toestaan.

Duo-competitie

De duo-competitie is een aparte competitie waarin de wedstrijden korter duren (slechts 5 sets, 2x twee enkel partijen en 1x dubbel). Deze competitie kan interessant zijn voor leden die:
  • nu niet aan de reguliere competitie willen deelnemen omdat de wedstrijden laat zijn afgelopen.
  • meer dan eenmaal per week een wedstrijd willen spelen.
Mocht je hiervoor concrete belangstelling hebben, laat me je ideeën dan z.s.m. weten.
Enquête
Om de mogelijkheid te bieden jullie wensen kenbaar te maken, wil ik jullie vragen een enquête in te vullen. We doen ons uiterste best daarmee rekening te houden, maar garanties zijn uiteraard niet mogelijk. Het streven is om eind juni een team indeling uit te sturen, waarna er nog beperkt mogelijkheid is tot wijzigingen. Voor de zomervakantie moeten de teams definitief in het administratie systeem van de bond (NAS) zijn ingevoerd.

De overige informatie over de competitie vind je op de competitiepagina