NL
TTV Amstelveen

Go to

Drie teams al vroegtijdig kampioen in de voorjaarcompetitie 2024

Tafeltennisvereniging (TTV) Amstelveen heeft al enkele wedstrijden voor het einde van de voorjaarcompetitie drie kampioenschappen te vieren wat vrij ongebruikelijk is aangezien per wedstrijd 10 punten te verdienen zijn. 

Team 8 uitkomend in de 5e klasse staat al 20 punten voor op Nieuw Vennep 4 en is niet meer in te halen. Gerard, Dnyanesh, Ben, Roy en Jaap van harte gefeliciteerd. Gerard heeft geen enkele van zijn 15 gespeelde wedstrijden verloren.
En voor Jaap Boerop een mooi afscheid, na bijna 60 jaar lid te zijn van TTV Amstelveen stopt hij op 91-jarige leeftijd met competitie spelen maar gaat nog wel door als recreant. 

Team 6 (hier op de foto) is met overmacht kampioen geworden in de 4e klasse en heeft 2 wedstrijden voor het einde al een onoverbrugbare voorsprong van 23 punten op GSV Heemstede 2. Georgios, Silvan, Serkan, Waldo en Brian van harte gefeliciteerd. Georgios heeft zelfs al zijn 24 gespeelde wedstrijden gewonnen! 

Tenslotte team 2 uitkomend in de hoofdklasse heeft maar liefst 25 punten voorsprong op VDO 1 uit Uithoorn met nog 2 wedstrijden te spelen. Ece, Ladi, Brian en Jeffrey gefeliciteerd, jullie gaan nu naar de overgangsklasse, het hoogste regionale niveau. Guus nog bedankt voor het invallen! Leuk te vermelden is dat vader (Brian) en zoon (Jeffrey) in dit team zitten en ook Brian heeft nog geen van zijn 24 gespeelde wedstrijden verloren. 

We wensen jullie allemaal volgend seizoen veel succes op dit hogere niveau. Er zijn overigens nog meer teams met kampioenskansen in de resterende wedstrijden zoals Team 5 en zowel Team 1 en Team 2 in de duo competitie. 

Top