competitie

Eind januari gaat de reguliere competitie , zowel bij de jeugd als bij de senioren, weer van start. Voor alle teams zoeken we steeds naar nieuwe spelers op alle niveau’s. Wil je competitie spelen bij TTV Amstelveen of wil je meer informatie over de voorjaarscompetitie 2022 laat het ons dan weten via het  CONTACTFORMULIER

Competitie regels

Om het competitie spelen plezierig te laten verlopen hanteren wij een aantal ‘fair play’ regels. Deze regels gelden voor iedereen en zijn van toepassing op alle competities (afdeling, landelijk, jeugd). We noemen ze hieronder in willekeurige volgorde:

  • De zaal is in geval van zowel jeugd- als seniorencompetitie een half uur voor aanvang open (landelijke spelende teams één uur voor aanvang).

  • Zorg dat je bij de thuiswedstrijden tijdig aanwezig bent om de tegenstander op te vangen, kunt inspelen met elkaar en op tijd kunt beginnen.

  • Help mee met het opzetten en opruimen van de tafels, inclusief afrastering, telborden en stoelen. Ook je rommel opruimen in de zaal en kleedkamers hoort daarbij.

  • Competitie spelen doe je altijd in onze clubkleding! Zowel thuis- als uitspelend is iedereen een ‘visitekaartje’ van de vereniging. 

  • NB: Bij controle vanuit de afdelingsbond, wordt spelen zonder clubshirt beboet. Deze boete moet individueel betaald worden. Je moet bij controle ook je ledenpas kunnen tonen.

  • Thuis spelend ben je als team verantwoordelijk voor het invullen van de wedstrijdformulieren, kopie voor de tegenstander en het verzamelen en versturen van de formulieren naar de bond. De uitslagen moeten via Internet worden doorgeven aan de bond, het wedstrijdformulier moet worden ingescand. Postverzending is alleen nog van toepassing voor de landelijke competities. 

  • Wijziging van speeldata moeten aan de WEDSTRIJDSECRETARIS worden doorgegeven. De toegestane wijzigingsmogelijkheden staan op de WEBSITE VAN DE TAFELTENNISBOND  HOLLAND NOORD.

  • Boetes voor teams vanwege invulfouten op het wedstrijdformulier, standen niet of te laat doorgeven, niet opkomen voor een wedstrijd etc. moeten door de teams zelf worden betaald.

  • Vragen met betrekking tot de competitie kun je altijd stellen aan onze WEDSTRIJDSECRETARIS.

Senioren competitie

De Nederlandse Tafeltennisbond (NTTB) organiseert twee competities per jaar. In het voorjaar van februari tot en met april en in het najaar van september tot en met november. Senioren teams spelen op doordeweekse avonden. De thuiswedstrijden zijn op maandag- of vrijdagavond en beginnen om 8 uur.

Je team bestaat in principe uit 3 tot 5 personen. Je maakt onderling een planning wie wanneer speelt en voor het vervoer naar uitwedstrijden. Om het spelen op een zo voor iedereen plezierig mogelijke manier te laten verlopen vragen wij ook jullie aandacht voor de COMPETITIEREGELS.

Onderstaand vinden jullie de teamindelingen voor deze competitie, klik op het betreffende team voor de uitslagen en standen.

De senioren Competitie teams

Jeugd competitie

De Nederlandse Tafeltennisbond (NTTB) organiseert ook twee jeugdcompetities per jaar. In het voorjaar van februari tot en met april en in het najaar van september tot en met november. Jeugd teams spelen op zowel uit- als thuiswedstrijden op zaterdag. De thuiswedstrijden beginnen om 10 uur.

Je team bestaat in principe uit 3 tot 5 personen. Je maakt onderling een planning wie wanneer speelt en voor het vervoer naar uitwedstrijden. De jeugdcoordinator kan jullie hierbij helpen. Bij de jeugdwedstrijden is het zeer wenselijk dat, in ieder geval bij uitwedstrijden, minstens één van de ouders als begeleider bij de wedstrijd aanwezig is. Om het spelen op een zo voor iedereen plezierig mogelijke manier te laten verlopen vragen wij ook jullie aandacht voor de COMPETITIEREGELS. 

Onderstaand vinden jullie de teamindelingen voor deze competitie, klik op het betreffende team voor de uitslagen en standen.

 

de jeugd competitie teams

Top