NL
TTV Amstelveen

Go to

Amsterdamse tafeltennis kampioenschappen

De competitie zit er bijna op en nu is het tijd voor een drietal toernooien voor de jeugd van TTV Amstelveen. 

Op zondag 27 november organiseert HTC uit Hoofddorp weer een toernooi voor beginnende spelers.
Het toernooi is met name bedoeld om beginnende spelers zonder (al te veel) toernooi-ervaring de gelegenheid te bieden relatief dichtbij een toernooi te spelen. Door de opzet met eerst een plaatsingsronde en dan een finaleronde is het de bedoeling dat iedereen wedstrijden op zijn of haar eigen niveau speelt. 

Het toernooi word gespeeld in de zaal van HTC in Hoofddorp (Lutulistraat 142) en begint om 10:00 uur. Het toernooi zal rond 14:00 afgelopen zijn, waarna de prijzen uitgereikt zullen worden. De kosten voor deelname zijn €5.- per deelnemer (te voldoen aan de trainers). 

Deelname is mogelijk voor alle competitiespelers uit de vierde klasse en lager en uiteraard alle niet-competitiespelers van vergelijkbaar niveau en lager. Inschrijven is mogelijk t/m donderdag 17 november, of zodra het maximum aantal deelnemers is bereikt. Voorgaande edities van het toernooi waren altijd snel vol, dus wacht niet te lang met inschrijven! 

Inschrijven doe je door een mail met je naam te sturen naar jeugd@ttvamstelveen.nl onder vermelding van "HTC starters toernooi". Als je nog vragen hebt over dit toernooi waar ALLE JEUGDLEDEN van onze club kunnen spelen laat het dan ook weten op dit mailadres of vraag het aan Guus Korper (06-20620000) . Vorig jaar speelden we een geweldig leuk toernooi met 12 spelers van onze club, een aantal dat we dit jaar hopen te overtreffen.
Schrijf je snel in zodat je niet te laat bent. 

Op zaterdag 10 december zijn er de Amsterdamse tafeltennis kampioenschappen.
Dit toernooi is uitsluitend bestemd voor spelers van die dit jaar competitie spelen en wordt zoals vanouds gespeeld in de zaal van Tempo Team aan de President Kennedylaan in Amsterdam. 
De kosten voor deelname zijn €5.- per deelnemer (te voldoen aan de trainers). Dit is inclusief 1 gratis consumptie.
Het toernooi start om 10:00 uur en de zaal is open vanaf 09:30. Wil je graag de kampioen worden in jouw klasse schrijf je dan snel in via jeugd@ttvamstelveen.nl onder vermelding je naam en de toevoeging "Amsterdamse kampioenschappen" . Op dit mailadres kan je ook al je vragen kwijt. 

Op zaterdag 17 december 2022 is er ook nog het Open Langedijker Kampioenschap waaraan jullie kunnen meedoen. Over dit toernooi komt nog een aparte email en een bericht op de website.

Tenslotte hebben we zondag 6 november met succes de voorronde van de Jeugd Meerkampen gespeeld. Door de uitstekende resultaten zijn de volgende spelers door naar de kwartfinales die op 4 december in Almere gespeeld zullen worden: 
Jeffrey van den Heuvel, Aris Negrin, Taha Mansri, Amrit Kumar, Ekin Erayabakan, Ionna Nicorescu en Vrishti Kumar.
Op de reservelijst staan: Yavuz Dogan, Atahrv Rastogi en Lina Mansri.

Top