NL
TTV Amstelveen

Go to

Indeling voor senioren teams najaar 2023

Onze wedstrijd secretaris Alex Brandt stuurde alle leden een email over de indeling van de senioren teams in de najaarscompetitie 2023: 

Beste leden, 

Op basis van ieders wensen die zijn ontvangen voor volgend seizoen, is de bijgevoegde teamindeling opgesteld. Voor het eerst zal er vanuit TTV Amstelveen ook een team gaan deelnemen aan de DUO competitie! 

Controleer goed of de gegevens van je team juist zijn, let daarbij onder andere op de competitieklasse en speeldag/-tijd van de thuiswedstrijden. De teams zijn ingedeeld in de klasse waar onze club recht op heeft (op basis van het afgelopen seizoen). 

Op woensdag 14 juni van 19.00 – 20.00 uur is er op de club nog gelegenheid om de teamindeling te bespreken. Eventuele (noodzakelijke) wijzigingen graag zoveel mogelijk vooraf afstemmen met alle betrokkenen of zorgen dat ook zij aanwezig zijn voor overleg. Een week later moet alles namelijk definitief zijn ingediend. De Landelijke competitie is hiervan uitgezonderd, daarvoor moet de teamindeling uiterlijk 3 juni a.s. al zijn ingediend. 

Voor vragen- of opmerkingen (ook als je toch nog wilt starten / stoppen met competitie spelen) kan je mij uiteraard altijd mailen

Tot ziens op de club! 

Team indeling standaard competitie
Team indeling DUO competitie

 

Top