NL
TTV Amstelveen

Go to

Competitie informatie jeugd voorjaar 2024

Jeugdcoördinator Guus Korper stuurde jeugd en hun ouders een email over de voorjaars competitie. 
De schema’s die hij daarin geeft, zijn in dit website bericht niet overgenomen. 

Aan de ouders en de spelers van de voorjaarscompetitie 2024 

Allereerst wensen de trainers en het bestuur van TTV Amstelveen jullie een gelukkig en sportief 2024. 
De vakantie zit erop: de trainingen beginnen maandag 8 januari weer en de competitie gaat zaterdag 27 januari van start. 
Dit jaar hebben we 5 teams in de competitie: 3 reguliere teams en 2 starters teams.
Voor deze teams hebben we een speelschema gemaakt dat je hieronder vindt.  Hierin betekent een X onder je naam dat je spelen moet en een rood vakje betekent dat je aangegeven hebt dat je op een bepaalde datum niet beschikbaar bent. Het betreft hier een basis schema dus weet je nu al dat je een bepaalde datum niet beschikbaar bent, geef dat dan door via het mailadres jeugd@ttvamstelveen.nl zodat we het schema tijdig aan kunnen passen. 

Wat verwachten we met betrekking tot de competitie van jullie: 

 • Zorg dat je je sportief gedraagt en draag altijd je clubkleding 
 • Train voldoende en gedraag je op de trainingen 
 • Zorg dat je op tijd bij de wedstrijden aanwezig bent; 20 minuten voor de wedstrijd omgekleed in de zaal is toch echt een minimum 
 • Luister naar de personen die als zaalwacht aanwezig zijn 
 • Help je teamgenoten door ze te coachen en aan te moedigen 
 • Help, indien nodig, met het opruimen van de zaal 
 • Ga pas weg als de wedstrijd afgelopen is en loop niet weg zonder iets te melden 

Wat verwachten we van jullie ouders en van jullie: 

 • Elk team heeft een aanvoerder (deze staat in het rood in het schema). De aanvoerder maakt, eventueel samen met zijn ouders, een whatsappgroep aan per team, Hierin staan de nummers van alle spelers, ouders enz. die via de app op de hoogte gehouden willen worden en van Ben Rigter (0683621706) en Guus Korper (0620620000). Deze app is alleen voor zaken die betrekking hebben op de wedstrijden. Dus geen grappen en grollen maar alleen serieuze informatie. Geef de groep een naam via het volgende format: Voorjaar 2024 jeugd en dan het teamnummer. Mocht je nog een team-app van vorig jaar hebben wis deze dan. 
 • Installeer de NTTB app op je telefoon, de info vind je op https://www.nttb.nl/nttb-app/. In deze app moet je bij thuiswedstrijden de uitslagen invullen en bij uitwedstrijden de uitslagen bevestigen. Als je niet goed weet hoe dit te doen vraag dan informatie aan een van de trainers. Bij het niet, te laat of niet correct invullen van de uitslagen krijgen we een boete van de NTTB. Deze boete zullen we doorberekenen aan het betreffende team. 
 • Elk team heeft 2x per seizoen verplicht kantinedienst; welk team het is vind je in het speelschema. Niet het hele team hoeft kantine diens te draaien maar slechts één ouder van het team hoeft dat te doen. Het team regelt dit helemaal zelf. Wel is het zo dat de persoon die kantinedienst heeft altijd om 09:45 aanwezig moet zijn, zelfs wanneer het (starters) team pas om 11:00 hoeft te spelen. 
 • Bij uitwedstrijden moet altijd (minstens) één ouder het team te begeleiden en waar mogelijk naar de wedstrijden te vervoeren. Regel dat via de team-app. 
 • Mocht je in de week van een bepaalde wedstrijd plotseling en onverwachts niet kunnen spelen regel dan in eerste instantie een vervanger via je team-app. Mocht het echt niet lukken, kijk dan naar het schema van andere teams en zoek een eventuele vervanger.  
  Voor de duidelijkheid: Alle starters mogen bij alle teams invallen (maximaal 3x) en alle spelers in de reguliere competitie mogen alleen bij een hoger team invallen. Of beide teams uit de 5e klasse bij elkaar mogen invallen is me (nog) niet bekend. Dit horen jullie later nog. 

Het is een hele lijst geworden maar ik zal vast nog wel wat vergeten zijn. 
Mochten jullie nog vragen of opmerkingen hebben communiceer dan met de trainers of mail naar jeugd@ttvamstelveen.nl

We wensen jullie allemaal een super seizoen 

Namens de trainers 
Guus Korper 

Top