NL
TTV Amstelveen

Go to

Leuk nieuwjaars toernooi en borrel

Op 6 januari 2024 hadden we een uitstekend bezocht nieuwjaars toernooi en borrel. Met maar liefst 24 deelnemers had Ladislav zes tafels nodig om het toernooi een beetje vlot te kunnen laten verlopen. 

Voordat het toernooi van start ging werd team 5 (Viktor, Aset, Raymond en William) gehuldigd dat met een straatlengte voorsprong kampioen werd in de vierde klas. Onze penningmeester Brian overhandigde de bloemen.  

Daarna werd een aantal ronden (twee games tot 15 punten) gespeeld via het Zwitsers systeem, waarbij iedereen tegen elkaar kon uitkomen. Onze toppers moesten wel beginnen met een handicap van 8 of 4 punten. 
De winnaar van het toernooi werd Keisuke en via een beslissende game werd Arjan tweede en Ryan derde. Mikky en Dick wonnen een poedelprijs. 

Guus gebruikte deze gelegenheid om iedereen (zoveel mogelijk in het nieuwe jubileumshirt) op de foto te zetten. Hieronder vinden jullie een door hem samengestelde groepsfoto. 

En daarna was het natuurlijk tijd voor de borrel met drankjes, kaas, worst en hete  snacks op kosten van de penningmeester! 

De volledige rangorde waarbij de volgorde per plaats willekeurig is: 

plaatsspelers
1Keisuke
2Arjan
3Ryan
4-6Aset, Gijs, Sheila
7-9Raymond, Arkady, Wanda
10-16Andrei, Han, Viktor, Georgios, Sergii, Brian, Waldo
17Nenad
18-22Guus, Atie, Paul, Gerard, Peng
23-24Mikky, Dick
Top