NL
Pagina

Go to

Competitie resultaten voorjaar 2022 vervolg

Van de 10 senioren teams hebben we het al gehad over team 1 en team 4 in het vorige bericht. Hieronder de overige teams.  

Team 2, Guus cs, uitkomende in de 1e klasse heeft het helaas net niet gered ondanks dat ‘good old’ Ladi nog 57% speelde en is met een 5e plaats gedegradeerd. Team 3, Marijke cs, uitkomende in de 2e klasse, had zelfs kampioenskansen maar is uiteindelijk op een verdienstelijke 2e plek geëindigd. Vooral Harish speelde goed en verloor slechts 2 potjes van de 27 (93%). Team 5 Gijs cs, voor het eerst uitkomend in de 3e klasse deed het prima en is met 51 punten op de 3e plaats uitgekomen. Hier was Sourabh sterk met een winstpercentage van 81%. 

Team 6, Atie cs, is met een 3e plek keurig in de middenmoot terecht gekomen met een 70% winstpercentage voor nieuwkomer Raymond. Het nieuwe team 7, Sergii cs, is in de poule met 5 teams op een prima 2e plek gekomen. Aleksandr was de sterkste speler met 16 gewonnen partijen van de 21 (76%). Team 8, Jeff cs, had het zwaar in de 4e klasse maar heeft met een 5e plek degradatie weten te voorkomen. Viktor was met 44% de sterkste speler in dit team. 

Team 9, Jan Jaap cs, heeft ondanks een mooi winstpercentage van Harsh (67%) degradatie niet weten te voorkomen en is op de laatste plaats in de poule in de 4e klasse geëindigd. Jaap Boerop (89!) heeft in de laatste wedstrijd zijn come back gemaakt in het enkelspel en wist zelfs 1 partij te winnen. Team 10, Coen cs, is in de 5e klasse helaas op de laatste plaats geëindigd en zal het komende seizoen in de 6e klasse moeten proberen, dit ondanks een mooi debuut van Serkan (59%). 

We hopen dat iedereen weer met veel plezier competitie heeft gespeeld.
Op korte termijn zullen de teams voor het najaar weer worden gevormd. Onze wedstrijdsecretaris zal hierover met alle competitie spelers contact opnemen. 

Een overzicht van alle eindstanden met persoonlijke resultaten gemaakt door de wedstrijdsecretaris vind je in dit pdf-bestand .

Speel je nog géén competitie maar heb je wel zin om mee te doen, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze wedstrijdsecretaris Alex Brandt .

Top