NL
TTV Amstelveen

Go to

Familie toernooi (ouder kind toernooi)

Nadat een ieder genoten had van de demo van Jonah en Ivan Kahn konden we op zondagmiddag 7 mei starten met het jaarlijkse familietoernooi. In dit toernooi streden 16 koppels, bestaande uit ouders en kind(eren), tegen elkaar om de titel “familie van het jaar”. 

De voorrondes bestonden uit 4 teams welke in deze ronde strijd leverden om uiteindelijk een finale te kunnen spelen. De ouders speelden tegen de ouders, de kinderen tegen de kinderen en uiteindelijk werd er nog een dubbel gespeeld. 
De wedstrijden verliepen behoorlijk volgens schema en de vooraf ingeschatte resultaten klopten ook behoorlijk. Het team v.d. Heuvel (Brian en Jeffrey) was i.v.m. hun sterkte verplicht om met links te spelen om de overige teams nog enige kans te geven. Het was geweldig om te zien hoe iedereen tot het uiterste ging om een eerste plaats in hun poule te behalen. 

Na de voorronde werden er poules gemaakt van alle nummers 1, alle nummers 2, alle nummers 3 en alle nummers 4. In deze poules speelden de koppels alleen een dubbelspelwedstrijd die bestond uit slechts 1 game. In deze “casinoronde” moest de definitieve winnaar bekend worden. 

Zonder iemand tekort te doen vermelden wij hier alleen de vier koppels die om de eerste 4 plaatsen moesten strijden en het eindresultaat van deze groep: 

  • nummer 4: de met links spelende Brian en Jeffrey van den Heuvel 
  • nummer 3: het gelegenheidskoppel Ioana Nicorescu en Dick Gödecke 
  • nummer 2: Atharv en vader Tusar Rastogi 
    en ….. 
  • nummer 1: Yu-Chen (Emma) Yu en vader Ko-Chia Yu. 

Tenslotte was er nog een aanmoedigingsprijs te voor het team van Sano Lee voor zijn inzet tijdens het toernooi. 
We willen de spelers, organisatoren en vrijwilligers hartelijk bedanken voor de inzet tijdens dit “feestje”. 

Top