NL
TTV Amstelveen

Go to

Clinic Jonah en Ivan Kahn

Zondag 7 mei hadden we in het kader van ons 75 jarig jubileum een geweldige clinic met vader en zoon Kahn, die beiden wekelijks hun kunsten vertonen in de Eredivisie. 
Gadegeslagen door een kleine 60 personen (trainers, vrijwilligers, ouders en kinderen) maakten Ivan en Jonah er echt weer een feestje van. 

Er werd gestart met een korte demonstratie waarna de kinderen zelf aan de slag mochten om onder leiding hun eigen slagen te verbeteren. Daarna toonde Jonah zijn service skills die alom bekend zijn. 
De jeugd mocht proberen zijn service op de tafel terug te spelen maar dat lukte zoals verwacht bijna niemand. 
Erg veel hilariteit ontstond toen Jonah liet zien wat er allemaal met een bal en een batje mogelijk was en hoe je je tegenstander voor een wedstrijd kan imponeren zonder dat er één bal geslagen is. 
De twee uur durende clinic werd afgerond met een wedstrijd “wie slaat de hardste smash”.  Hiervoor werd een heuse snelheidsmeter ingezet. Naast Jonah, was Andrii Pankov de enige die onder daverend applaus de bal met een snelheid van over de 90 km per uur op de tafel sloeg. 
Wij danken Jonah (die zijn tafeltennis carrière bij TTV Amstelveen begon) en Ivan voor de geweldige ochtend en kijken al weer uit naar een volgende clinic. 

Top