NL
TTV Amstelveen

Go to

scheidsrechter in kwartfinale Champions League

Verslag van Jan-Jaap Troost die scheidsrechter was in de kwartfinale wedstrijd in de Champions League tussen Borussia Dortmund (Duitsland) en Dekorglass Dzialdowo (Polen). Een uitgebreider verslag over de wedstrijd (in het Duits) vind je op de website van Borussia. Op de foto (afkomstig van deze website) het winnende team (Borussia).  
En hier een filmpje van de scheidsrechters (en spelers) in actie!

Op zondag 23 januari jl. vertrok ik vanuit Amsterdam Zuid naar Grave NB waar ik mijn collega hoofdscheidsrechter ophaalde om samen naar Düsseldorf (Duitsland) te rijden. 
Wij kwamen om 12:00 uur aan waar wij eerst een antigeentest moesten ondergaan: de tests waren negatief. 
We liepen naar de speelhal van Borussia Düsseldorf waar de teams al waren gearriveerd voor de wedstrijd die ik om 15:00 uur moest gaan leiden:
Borussia Düsseldorf tegen Dekorglass Dzialdowo uit Polen.
Als assistent had ik een scheidsrechter uit Duitsland.
Het werd 3-2 voor Borussia Düsseldorf.
De spelers van Borussia bestonden uit Anton Kallberg, Dan Qiu, Kristian Karlsson en Sharath Kamal Achanto.
En de spelers van Dekor Dzialdowo waren Wenliang Xu, Truls Moregard, Jakub Dyjas en Kamil Kurowski.
De kwartfinale champions league wedstrijd duurde 3 uur. Daarna zijn wij in het complex gaan eten. Rond 19:30 uur vertrokken wij weer richting Grave waar ik mijn collega thuis bracht en doorreed naar Amsterdam waar ik rond 22:30 uur arriveerde.

Top