NL.jpg
Pagina

TTV Amstelveen

Go to

Start junioren competitie herfst 2023

Bericht van de coordinator van de jeugdcommissie Guus Korper

Beste competitiespelers en ouders van de competitiespelers.  

Over iets meer dan 2 weken, om exact te zijn op zaterdag 16 september, gaat de jeugdcompetitie van start. Dit seizoen hebben we 1 team in de reguliere competitie en 3 teams in de starters competitie.  

Helaas heeft de tafeltennisbond de starters teams in poules van 5 in moeten delen waardoor het aantal competitiewedstrijden minder groot is dan normaal. Voor de starters zullen we proberen wat extra wedstrijden te organiseren, maar daarover later meer. 

Donderdag 14 september (na de training) wil ik graag met alle ouders van de competitiespelers gaan zitten en vragen beantwoorden met betrekking tot de competitie. 
Tevens willen we dan nog wat zaken verduidelijken omtrent “wensen en plichten” voor competitiespelers en hun ouders. 
Ook zullen we dit jaar over moeten gaan tot verplichte kantinediensten. Elk team dient gedurende het seizoen 2 of 3 keer een kantinedienst te draaien. Wie dat moet doen vind je in het competitieschema. 

De kruisjes in het schema betekent dat de betreffende speler speelt, een rood vlakje betekent dat die speler niet speelt. 

De eerstgenoemde speler van een team is de aanvoerder. De aanvoerder moet zorgen dat zijn team compleet aan de start verschijn. Lukt dat niet neem dan contact op met Guus of Ben, maar alleen als je het echt geprobeerd hebt. 

Mochten er in het onderstaande schema momenten zijn dat een bepaalde speler wel opgesteld staat maar niet spelen kan, geef dat dan zo spoedig mogelijk door. 

De indelingen van de teams en van de wedstrijden per team zijn per email verzonden naar de spelers. 

Namens het bestuur en de trainers 
Guus Korper 

Top