NL
Pagina

Go to

Stortvloed aan kampioenen bij de jeugd

De competitie van de jeugdspelers bij TTV Amstelveen is dit najaar geweldig verlopen. 
Met vier teams in de competitie rekenden we erop dat minstens  één team kampioen zou worden. 
Het verliep overigens veel positiever. 
Drie van de vier teams werden kampioen, waarbij het team dat geen kampioen werd  voorbijgestreefd werd door een ander team van TTV Amstelveen. 
Team 1 bestaande uit Aris, Aadit en Yavuz wist in de laatste wedstrijd ondanks een nipte 6-4 overwinning op Nieuw-Vennep het kampioenschap in de 4e klasse binnen te halen. 
Team 2 met Mike, Ekin, Kuzey en Arthur hadden een goed seizoen maar hadden de pech met Team 4 in één poule te zitten. 
Team 3, met Taha, Leon, Vrishti, Amrit en Pengyu, werd met overmacht kampioen in de 5e klasse B. Al twee weken voor het einde van de competitie konden de kampioensshirts uit de kast gehaald worden. Dit team traint bijzonder hard en dat is te merken aan de groei en de resultaten van alle individuele spelers. 
Team 4 was toch wel de verrassing van dit seizoen. Ondanks het feit dat dit team drie wedstrijden met 2 i.p.v. 3 spelers speelde, werd het ongeslagen kampioen. Ioana Nicorescu was de aanvoerder en topper uit dit team, ze wist 26 van de 27 wedstrijden in winst om te zetten. Sid, Aatish en de afscheidnemende Yohaan completeerden het team dat gelukkig regelmatig aangevuld kon worden met een aantal invallers uit andere teams. 
De groei bij de jeugd van TTV Amstelveen gaat gewoon door. Eind januari start de voorjaarscompetitte met maar liefst 7 teams waarvan 3 nieuwe teams in de starterscompetitie. 
We kijken er nu al naar uit om te kunnen zien hoe onze jeugd zich verder gaat ontwikkelen.

Top