NL
TTV Amstelveen

Go to

Superfeest voor de jeugd en hun ouders

Aan alle jeugdleden EN hun ouders

Zoals eerder gemeld is er morgen (zaterdag 25-11) een feest in onze zaal en kantine.
Speciaal voor onze jeugd hebben we in samenwerking met MJ een geweldige “tafeltennistuin” ingericht.
Je kan er de volgende zaken aantreffen: tafeltennis robot, een ballenzwever, minitafels, een panter tafel, een snoepjes tafel, een mik bord enz. enz. enz.
Alsof het nog niet genoeg is hebben we in onze kantine gratis snoep, drank en snacks. We zullen hier als het even lukt ook nog mooie tafeltennis filmpjes draaien.
In de tafeltennistuin zijn niet alleen de kinderen maar ook de ouders van harte welkom, dus ouders of grootouders neem lekker je sportschoenen en misschien zelfs sportkleding mee.

We verwachten redelijk wat mensen dus we gaan in 2 groepen werken. De groepen maken we aan de hand van het aantal personen dat mee wil doen. De 1e groep start in de “tuin” en de 2e groep start in de kantine.
Na een hele korte pauze draaien we de groepen om en mag groep 2 actief aan de slag en groep 1 kan dan van de snacks en de drank genieten

We starten om 13:00 dus zelfs als je je niet hebt aangemeld ben je van harte welkom om aan ALLE activiteiten mee te doen. Zorg wel dat je op tijd bent. De feestelijke middag zal om ongeveer 17:00 klaar zijn.

Tot zaterdag 13:00

Namens het bestuur en de organisatoren
Guus Korper

Top