NL
TTV Amstelveen

Go to

Update senioren competitie 2024

Het volgende bericht werd als email verstuurd aan alle competitie spelende senioren door onze wedstrijdsecretaris Alex Brandt

Beste seniorenleden,  
De Voorjaarscompetitie 2024 is inmiddels ten einde, bijgevoegd de eindstanden en individuele resultaten. Onze Amstelveense teams presteerden uitstekend. Geen enkele degradant, wel veel kampioenschappen! Proficiat!!! 

Reguliere competitie 
Ons vlaggenschip is op de tweede plek geëindigd achter een zeer sterke kampioen. Dat betekent volgend seizoen wederom 3e divisie tafeltennis te bewonderen in Amstelveen! 
Kampioen werden Amstelveen 2 (Hoofdklasse), Amstelveen 6 (4e klasse) en Amstelveen 8 (5e klasse). 
Bij Amstelveen 2 won Brian van den Heuvel al zijn 30 partijen! Georgios, Silvan en Waldo werden kampioen met Amstelveen 6, maar ook in de duo competitie! 
En Amstelveen 8 werd kampioen met de oudste tafeltennisser van Nederland in de gelederen, Jaap Boerop! Amstelveen 5 miste onder aanvoering van Aset op een haar na het kampioenschap. Alle andere teams handhaafden zich keurig. Bij Amstelveen 4 beleefde Arkady een sterk seizoen en kopvrouw Atie was belangrijk voor Amstelveen 7. Maar wat te denken van Gerard van Buren in Amstelveen 8 (100%) en nieuwkomer Peng in Amstelveen 9 (75%). 

Duo competitie 
Onze twee duo teams Amstelveen 1 en Amstelveen 2 werden beide kampioen! Voor Sergii en Andrei betekent dit een terugkeer naar de 3e klasse. Het tweede duo team stoomt na een succesvol debuut in de 4e klasse ook direct door naar de 3e klasse! 

>>> Wil je (weer) competitie spelen? Of ga je juist stoppen? Vul de enquête in of laat het mij (of Guus Korperuiterlijk 1 juni weten !!! De sectie in de email over de najaars competitie is in een apart berichtje gezet. 

Top