NL
TTV Amstelveen

Go to

Zondag 24 april 2022: Starters toernooi bij TTV DOV in Heerhugowaard

Op zondag 24 april a.s. organiseert de NTTB Afdeling Holland-Noord in samenwerking met DOV uit Heerhugowaard een starterstoernooi. 
Dit toernooi is speciaal voor jeugdspelers die nog geen competitie spelen, maar wel ervaring willen opdoen met wedstrijden spelen. Ook starters uit de 5e klasse zijn welkom. 

Het toernooi heeft dezelfde vorm als het super geslaagde instaptoernooi dat we met veel succes in maart in Volendam speelden. Ouders, supporters en begeleiders zijn ook hier van harte welkom. 

Om de spelers zoveel mogelijk tegen spelers van hun eigen niveau te laten spelen, zal er begonnen worden in poules met daarna een plaatsingsronde. 
We willen zoveel mogelijk spelers kennis laten maken met wedstrijden spelen, maar het is wel belangrijk dat de speler de basisregels kent en kan serveren. 

Vanaf 9.30 zijn de spelers en begeleiders welkom, de wedstrijden beginnen on 10:00 uur en het toernooi zal rond 14:00 uur afgesloten worden met een prijsuitreiking. 

We realiseren ons dat het kort dag is maar opgeven kan door zo snel mogelijk een mail te sturen naar jeugd@ttvamstelveen.nl en kan tot uiterlijk woensdag 20 april a.s. gedaan worden.
De spelers die zich opgeven zullen we tijdig informeren over het adres en de eventuele kosten. 

Wil je meer informatie vraag het Guus Korper

Top