NL
TTV Amstelveen

Go to

Familie toernooi op 7 mei 2023

Na de clinic met Jonah en Ivan Kahn starten we om 13:00 uur met het jaarlijkse familietoernooi. In dit toernooi, dat vorig jaar werd gewonnen door Elias en Aris Negrin strijden (familie-) koppels om de titel ‘TTV Amstelveen tafeltenniskoppel van het jaar’. 

Een koppel bestaat uit één speler van onder de 18 jaar en één speler van boven de 18 jaar het liefst uit één familie. Binnen een koppel moet er minstens één speler lid zijn van TTV Amstelveen.
Je kan je opgeven als familiekoppel maar ook individuele jeugdspelers kunnen we (per loting) aan een oudere speler koppelen. 

Uiteraard spelen we dit toernooi voor spelers van alle niveaus en zullen ook beginnende spelers een kans krijgen om zowel tegen hele sterke als tegen zwakkere teams uit te komen.

De exacte vorm is afhankelijk van het aantal inschrijvingen. De mogelijkheid tot inschrijven gaat per direct in en sluit wanneer er 24 teams zijn ingeschreven.
We verwachten dit toernooi rond 16:30 af te ronden met de prijsuitreiking.

Inschrijven voor het toernooi doe je door het onderstaande formulier te copieëren naar je mail programma, in te vullen en te sturen naar jeugd@ttvamstelveen.nl 

Hierbij schrijf ik mij in voor het ouder/kind toernooi van zondag 7 mei

Naam van het toernooi:Familie (ouder/kind) toernooi
Datum:Zondag 7 mei
Tijd:13:00– 16:30
Zaal open:Vanaf 09:30 maar beschikbaar na de clinic van Jonah en Ivan Kahn
Locatie:Landtong 14 (onze eigen zaal)
Maximaal aantal teams:24
Inschrijfgeld:Gratis
Naam speler onder de 18 jaar:
Naam speler boven de 18 jaar:
Eventuele 3e speler (met leeftijd):
Mijn mailadres:
Ik heb nog de volgende vraag:

Hartelijk dank en tot zondag 7 mei

Top