Spannende clubkampioenschappen jeugd 2024

Op zaterdag  15 juni vochten 13 jeugdleden van TTV Amstelveen om de titel clubkampioen jeugd 2024.

De kampioenschappen begonnen om 11 uur maar om even over 10 uur waren al veel jeugdleden aanwezig om in te spelen (foto 01) .

Omdat iedereen op tijd aanwezig was konden we op tijd starten.
Onder het toeziend oog van trainer en toernooi coördinator Guus Korper werd de voorronde via 2 pools afgewerkt (foto 02).

Na de voorronde vochten de sterkste spelers in pool A voor de plaatsen 1 t/m 6 en de minder sterke spelers in poule B om plaats 7 t/m 13 (foto 03).

Het was fijn om te zien dat er gedisciplineerd maar vooral ook sportief! werd gespeeld. Dit gaf een hoop rust in de zaal wat tijdens trainingen nog wel eens anders is.

Tussen de wedstrijden door was er gelegenheid voor een hapje en drankje in onze altijd gezellige kantine, waar de bar door assistent toernooileider en trainer Ben Rigter werd bemand.

In een spannende finale en semi-finale werd uiteindelijk beslist wie de prijzen voor plaats 1 t/m 4 mocht meenemen.

De finale werd ‘formeel’ gescheidsrechterd door ons zeer gewaardeerde clublid en internationaal tafeltennis scheidsrechter Jan Jaap Troost (foto 04).

Na spannende kruisfinales was het de beurt aan toernooileider Guus om de prijzen voor plaats 1 t/m 4 uit te reiken.

1. Atharv Rastogi (foto 05 en 06)
  2. Dimana Nikolova (foto 07 en 08)
  3. Natascha Prashant (foto 09 en 10)
  4. Justin de Witt (foto 12 meest rechts)

Jonathan Zoutewelle mocht als winnaar van Poule B de aanmoedigingsprijs ontvangen (foto 11).

Uiteindelijk gingen alle prijswinnaars nog op een groepsfoto met van links naar rechts Dimana, Atharv, Natasha, Jonathan en Justin (foto 12)

Foto 1: inspelen
Foto 2: toernooileiding Guus
Foto 3: wedstrijden pool A en B
Foto 4: finale Atarv - Dimana met referee Jan-Jaap Troost
Foto 5: Atharv
Foto 6: Atharv
Foto 7: Dimana
Foto 8: Dimana