Corona update

Meest recente Corona update (15 januari 2022)

We gaan weer tafeltennissen!

Beste leden van TTV Amstelveen
Eindelijk, het is weer zover vanaf maandag 17-1-2022 mogen we, onder voorwaarden, weer tafeltennissen.
Wat houdt dit in voor onze leden?
Vanaf maandag 17 januari gaan we verder waar we gebleven waren, dus volgens de schema’s die we gebruikten voor het spelen in de avonduren en vrijdag ochtend.
Mocht je eventueel op een ander moment in het schema geplaatst willen worden geef dat dan,
met je voorkeur, door aan Ben Rigter (zie hieronder hoe) .
Ben zal dan proberen je op het door jou gewenste tijdstip te laten spelen.

De regels zijn voorlopig iets aangepast, maximaal 14 mensen in de zaal op maximaal 5 tafels, waarbij er bij voorkeur NIET gedubbeld zal worden.
De kantine zal gesloten zijn totdat er door de regelgevers een ander besluit genomen wordt.
We zullen de corona check app gebruiken voor de mensen die nog niet op onze corona checklijst staan.
Houd rekening met elkaar, handhaaf de anderhalve meter regel en gebruik je mondmasker in de gevallen dat dat gewenst of verplicht is.
Kleed je thuis om en gebruik de kleedkamer zo weinig mogelijk en weet dat de douches niet gebruikt mogen worden.

Voor de jeugdleden gelden dezelfde regels en beginnen we maandag 17 januari ook weer als vanouds met de trainingen in dezelfde groepen als voorheen.
Hierbij met de restrictie dat we mogelijk op meer tafels spelen.

Dan is er nog goed nieuws met betrekking tot extra speelmogelijkheden.
Tot 1 maart hebben we de zaal op Landtong 12 (recht tegenover onze ingang) gehuurd. Deze zaal zal uitsluitend door TTV Amstelveen gehuurd worden.
Dit heeft als voordeel dat de tafels er kunnen blijven staan en dat we de zaal 7 dagen per week continue zouden kunnen gebruiken.
Vooralsnog zullen we deze zaal alleen als “overloop” gebruiken.
Dat betekent dat je op de momenten wanneer je NIET op de lijst staat de zaal kan gebruiken op de uren dat onze eigen zaal geopend is.

We hebben alleen de beschikking over de speelzaal, er is GEEN kleedkamer dus ook hier geldt, kleed je zoveel mogelijk thuis om.
In deze zaal gelden de zelfde regels als in onze eigen zaal inclusief de corona app check.
In deze zaal zullen we maximaal 5 tafels plaatsen en een maximum van 12 spelers toelaten.
Zijn er meer mensen dan zullen we die naar huis moeten sturen, klinkt vervelend maar het is niet anders.
Dit houdt echter wel in dat we op onze normale openingsuren in totaal in beide zalen bij elkaar 26 personen aan spelen toe kunnen laten komen.
Na 1 maart wordt deze zaal gesloopt en vervalt deze regeling.

Buiten de normale speeluren kunnen sleutelhouders ook in deze zaal terecht maar willen we wel weten wanneer deze zaal in gebruik is.
Hiertoe zullen we een speciale WhatsApp groep in het leven roepen die beheerd zal worden door Ben Rigter.
In deze app dient iedereen die overdag of in het weekend wil spelen dit vooraf aan te geven aan te geven.
Deze app zal beschikbaar zijn voor sleutelhouders die eventueel afspraken kunnen maken met leden van de club.
Voor alle vragen kunnen leden terecht bij Ben. Maar doe dat dan per WhatsApp (06-83621706) of per mail secretaris@ttvamstelveen.nl .
Aangezien Ben normaal aan het werk is zal hij GEEN telefonische vragen willen en kunnen beantwoorden.
Meer informatie kun je vinden op de website van de rijksoverheid .

Tot snel en veel tafeltennisplezier
Het bestuur van TTV Amstelveen

Corona update 18 december 2021

Op  zaterdag 18 december jongstleden zijn er door de regering nieuwe corona  maatregelen afgekondigd waaronder ook het sluiten van alle binnensporten.
Deze nieuwe lockdown, treft ook onze vereniging en komt in het kort hierop neer:

De vereniging is GESLOTEN vanaf zondag 19 december tot en met in ieder geval  vrijdag 14 januari 2022.

Dit geldt voor ALLE leden (jeugd, senioren en 55+ ers) en alle speeluren en overige activiteiten komen dus te vervallen. Ook de Harry Feenstra bekercompetitie gaat als al eerder bericht zeker niet door.

Alle relevante (sport) informatie kunt u vinden op de website van de overheid.

Zodra er nieuwe informatie is m.b.t. Corona zullen wij dit uiteraard op deze plek op onze website vermelden. Houd de website dus in de gaten.